Το μοντέλο των 90s Έλενα Κρίστενσεν
Το μοντέλο των 90s Έλενα Κρίστενσεν/Φωτογραφία: ΑP images
ΕΛΕΝΑ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ

H Ελενα Κρίστενσεν δεν ξεχνά τον τραγουδιστή των INXS, Μάικλ Χάτσενς, που αυτοκτόνησε το 1997


Κάθε χρόνο, στις 22 Νοεμβρίου, το διάσημο σούπερ μόντελ Ελενα Κρίστενσεν κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τον πρώην σύντροφό της, Μάικλ Χάτσενς.

Ο τραγουδιστής Μάικλ Χάτσενς ήταν ένας από τους λίγους ροκ σταρ που ανέδειξε η Αυστραλία και οι INXS με τους οποίους δοξάστηκε, ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα παγκοσμίως στα τέλη του 20ου αιώνα.

Δυστυχώς ο Μάικλ Χάτσενς σε ηλικία μόλις 37 ετών βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Ριτζ-Κάρλτον» του Σίδνεϋ πριν από 23 χρόνια, στις 22 Νοεμβρίου του 1997. Είχε απαγχονιστεί με την πανάκριβη ζώνη του, την οποία κρέμασε στο πόμολο της πόρτας του δωματίου του.

Η επίσημη αιτία θανάτου έκανε λόγο για αυτοκτονία, η εκδοχή, όμως, που κυριαρχεί έντονα εδώ και 23 χρόνια είναι ότι επρόκειτο για τραγικό ατύχημα στο πλαίσιο σεξουαλικού παιχνιδιού «αυτοερωτικής ασφυξίας».

Ο τραγουδιστής είχε ερωτική σχέση με την Κάιλι Μινόγκ από το 1989 μέχρι το 1991 και ο δεσμός τους έληξε άδοξα για τα μάτια της Ελενας Κρίστενσεν. Το διάσημο τοπ μόντελ ήταν ζευγάρι με τον Μάικλ Χάτσενς από το 1991 μέχρι το 1995 και οι φωτογραφίες τους από εκείνη την εποχή δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της στο Instagram με αφορμή την συμπλήρωση των 25 χρόνων από το θάνατό του.

H Ελενα Κρίστενσεν με τον τραγουδιστή των INXS Μάικλ Χάτσενς -Οταν ήταν ζευγάρι

Η Ελένα Κρίστενσεν σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram για τον πρώην σύντροφό της: «Γεια σου Μάικλ, μιλούσα μόλις στο τηλέφωνο με κάποιους φίλους σου που σε αγαπούν πολύ. Μοιραστήκαμε μερικές όμορφες αναμνήσεις και φυσικά γελάσαμε πολύ, γιατί το να είμαστε κοντά σου ήταν τόσο διασκεδαστικό και χαρούμενο. Έκανες όλους να νιώθουν ζωντανοί και αγαπημένοι, υπήρχε πάντα ένα τόσο μαγικό φως γύρω σου ~ ένα φως που δεν θα σβήσει ποτέ».

SHARE