H Ελένη Πετρουλάκη με λευκό φόρεμα
Η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
12|01|2021 14:04
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Να προσέχετε τον εαυτό σας. Κανένας άλλος δεν θα το κάνει» -Το ποστ της Ελένης Πετρουλάκη που πρέπει να διαβάσεις


Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο Ιnstagram, η Ελένη Πετρουλάκη στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η αρχή κάθε νέας χρονιάς μας βρίσκει -σχεδόν κατά κανόνα- με ενθουσιασμό και θέληση. Βάζουμε νέους στόχους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας όσο καλύτερα μπορούμε για να νιώσουμε ευεξία και χαρά. Η Ελένη Πετρουλάκη θέλησε να δώσει μερικές πολύτιμες συμβουλές στις γυναίκες μέσω του προφίλ της στο Instagram και πραγματικά το ποστ της αξίζει να το διαβάσει κάθε γυναίκα (και άνδρας).

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν χρειάζεται συστάσεις: αποτελεί ίσως την πιο διάσημη Ελληνίδα γυμνάστρια. Με μια σπουδαία πορεία στον χώρο της άσκησης, αμέτρητες εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση και τη δημιουργία ενός δικού της brand, η wellness & fitness guru θεωρείται πλέον top στο αντικείμενό της. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Ελένη Πετρουλάκη πολλές φορές δίνει συμβουλές άσκησης και διατροφής.

Αυτή τη φορά, θέλησε να εμβαθύνει περισσότερο και να μιλήσει για την αυτοβελτίωση και την ευτυχία που πηγάζει από μέσα μας. Η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Love yourself....και φρόντισε τον όπως του αξίζει. Η αυτοβελτίωση γίνεται σε όλα τα επίπεδα.. Και στον συναισθηματικό - ψυχικό μας κόσμο και στην εμφάνιση μας... Σταμάτα να εστιάζεις στις αρνητικές πτυχές σου και επικεντρώσου σε αυτά που είσαι καλός. Είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι μας έχουμε τις αδυναμίες μας και τις καλές μας πλευρές. Μην μένεις αδρανής...Βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση, πρόσεχε την διατροφή σου γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχική σου υγεία..

Ακόμα και αν δεν είσαι της γυμναστικής και των σπορ, δεν πειράζει. Βγες για περπάτημα, Κολύμπησε, τρέξε, χόρεψε, κάνε δουλειές του σπιτιού..Μην πάρεις το αυτοκίνητο, αλλά πήγαινε με τα πόδια. Ανέβα με τις σκάλες, αντί για το ασανσέρ. Κάνε γιόγκα, που βοηθάει σώμα και ψυχή. Το θέμα είναι να ξεφύγεις από την καθιστική ζωή, η οποία συμβάλει στο άγχος και την κατάθλιψη. Τα οφέλη θα είναι πάρα πολλά. Θα νιώσεις άλλος άνθρωπος, η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει και η διάθεσή σου θα βελτιωθεί, όπως, φυσικά και η σωματική σου υγεία.

Για να κερδίσεις την αγάπη και το σεβασμό των άλλων, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις και να σεβαστείς αληθινά τον εαυτό σου... Η ευτυχία έρχεται από μέσα. Μόνο αν ανοίξεις τα μάτια σου και αρχίσεις να βλέπεις τα καλά σου στοιχεία και πως θα βελτιώσεις τα αρνητικά, τότε μόνο θα απολαύσεις τις ομορφιές της ζωής.

Αν ο αυτοσεβασμός σου είναι "χαμένος" και δεν ψάξεις να τον βρεις, θα είναι πολύ δύσκολο να σε αγαπήσεις και να σε φροντίσεις. Να προσέχετε τον εαυτό σας. Κανένας άλλος δεν θα το κάνει».

Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με το κείμενό της δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της, όπου φοράει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της. Οι followers την ευχαρίστησαν για τα λόγια στήριξης που έγραψε στο προφίλ της και την αποθέωσαν για την υπέροχη φωτογράφιση που μοιράστηκε μαζί τους.

SHARE