Ελένη Ράντου
Ελένη Ράντου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FACEBOOK

H Ελένη Ράντου με μαύρο μπικίνι στη θάλασσα -Η ολόσωμη φωτογραφία της από την Κύπρο


Η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία της με μπικίνι από την Κύπρο.

«Το τελευταίο μπάνιο του καλοκαιριού στη Λεμεσό! Κύπρο σ’ ευχαριστώ γι’ αυτή την τεράστια αγκαλιά! Δεν θέλω να τελειώσει» σημείωσε η Ελένη Ράντου στη λεζάντα της καλοκαιρινής φωτογραφίας της και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Στη φωτογραφία την βλέπουμε χαρούμενη να βρίσκεται στην παραλία και να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα.

H Ελένη Ράντου με μαύρο μπικίνι στη θάλασσα -Η ολόσωμη φωτογραφία της από την Κύπρο

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook από το τελευταίο της μπάνιο για φέτος, σε μια από τις παραλίες της Λεμεσού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Ελένη Ράντου έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr: «Νομίζω ότι το χιούμορ με έχει σώσει. Ημουν ένα παιδί με χαμηλή αυτοεκτίμηση και το χιούμορ με έκανε πιο αρεστό. Ενιωθα πολύ άσχημη και μετά την εφηβεία. Ημουν παχουλή. Δεν ξέρω αν με ήθελαν για παρέα. Το χιούμορ ήταν όπλο, η σανίδα μου. Δεν ξέρω αν το διάλεξα σκόπιμα. Το καλλιέργησα. Σαν να βλέπεις την πραγματικότητα από την ανάποδη, για να την αντέχεις. Το χιούμορ είναι και μια διαφυγή, πάω το πρόβλημα παραπέρα, το ξορκίζω.

Η ηλικία δεν με απασχολεί. Νομίζω ότι ομορφαίνω μεγαλώνοντας -έτσι το έχω δει. Ανησυχώ μόνον όταν το σώμα δεν μπορει να ακολουθήσει την ψυχή. Φιλαρέσκεια δεν είχα ποτέ. Κουβαλάω το παιδικό τραύμα. Πέταξα πολλά στον δρόμο, δεν με απασχολεί η εμφάνιση. Από την άλλη βλέπω τον ρατσισμό που έχουμε απέναντι στον όμορφο. Τα θετικά σχόλια για μια όμορφη γυναίκα είναι πάντα μειωμένα. Το μυαλό είναι μια καλή παρηγοριά για τους άσχημους. Καλό είναι να υπάρχει και η ομορφιά και το μυαλό. Το μυαλό σε βοηθάει μεγαλώνοντας. Κάνεις καλύτερα γεράματα αν έχεις καλλιεργήσει την ψυχή σου. Η πολλή ομορφιά δεν σε βοηθάει μεγαλώνοντας, κυρίως αν επενδύσεις σε αυτήν».

SHARE