Η Έλλη Στάη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΚΟΤΛΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

H Ελλη Στάη με elegant πράσινο κοστούμι σε θεατρική πρεμιέρα -Το συνδύασε με σατέν μπλούζα


Η Ελλη Στάη βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στο θέατρο Ακροπόλ για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της μουσικό- κωμικής παράστασης σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. Μαζί τους είναι ο Γιώργος Συμεωνίδης, ο Ρένος Ρώτας, η Νίκη Βακάλη, ο Μάριος Πετκίδης, ο Ιωάννης Κοντέλλης, ο Γιάννης Ζαράγκαλης.

Η Ελλη Στάη ήταν εκεί και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν κατά την είσοδό της στο θέατρο. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν όπως πάντα πολύ κομψή και φινετσάτη.

Η Ελλη Στάη επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα υπέροχο κοτλέ κοστούμι σε πράσινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με μια σατέν μπλούζα σε βεραμάν χρώμα.

Ως μια από τις πιο chic παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, η Έλλη Στάη πάντα εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές της και την ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Έχει αδυναμία στα androgynous looks, τα κοστούμια, τις σατέν μπλούζες και τα blazers.

Η Έλλη Στάη είχε τα μαλλιά της ίσια, ενώ κράτησε το μακιγιάζ της διακριτικό, τονίζοντας τα μάτια της.

Δείτε εδώ την εμφάνισή της:

H Ελλη Στάη με πράσινο κοστούμι σε θεατρική πρεμιέρα
Έλλη Στάη-Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Η Ελλη Στάη υιοθέτησε αυτό που ονομάζεται ton sur ton- δηλαδή πολλοί και διαφορετικοί τόνοι ενός χρώματος συνδυασμένοι μαζί.  Και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!

Το outfit ολοκλήρωσε με μια όμορφη καρφίτσα στο πέτο και μάλιστα η προστατευτική μάσκα της ήταν σε πράσινη απόχρωση για να δένει τέλεια με το σικ σύνολο.

SHARE