Ευδοκία Ρουμελιώτη-Νικηφόρος Χαραγκιώνης
Ευδοκία Ρουμελιώτη-Νικηφόρος Χαραγκιώνης/Φωτογραφία: NDP photo agency
NEO HAIR LOOK

H Eυδοκία Ρουμελιώτη έκοψε τα μαλλιά της -To pixie cut που της ταιριάζει πολύ


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πήγε στο κομμωτήριο για να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του γνωστού hairstylist Πάνου Καλλίτση και έκανε ένα pixie cut κούρεμα.

Το νέο της hairlook αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram σημειώνοντας με ενθουσιασμό: «Το αγόρι μου το έκανε πάλι το θαύμα του!»

Η ηθοποιός εδώ και χρόνια εμπιστεύεται τον hairstylist Πάνο Καλλίτση και το pixie cut κούρεμα της ταιριάζει πολύ καθώς δίνει τύπο και προσωπικότητα στην εμφάνιση.

H ανανεωμένη ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον Πάνο Καλλίτση και δέχτηκε πολλά κολακευτικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα κοντά κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες κάνοντας, έτσι, το βήμα για την μεγάλη αλλαγή αρκετά πιο εύκολο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Θυμίζουμε ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου με την θεατρική παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» στην οποία πρωταγωνιστεί με την Βίκυ Βολιώτη, τον Σίμο Κακάλα, την Κατερίνα Λυπηρίδου και την Στεφανία Ζώρα.

Το σύγχρονο γαλλικό θεατρικό έργο, βραβευμένο με 4 βραβεία Molière, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, στο θέατρο Άνεσις.

SHARE