Φαίη Ξυλά
Φαίη Ξυλά/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΒΟΤΟΧΕ

H Φαίη Ξυλά με λευκό φόρεμα και καφέ μπότες -Διασκέδασε στο κλαμπ του Νίκου Βέρτη


Η Φαίη Ξυλά έκανε μια νυχτερινή έξοδο στο νέο κλαμπ που άνοιξε στην Αθήνα, το Botoxe, όπου ο Νίκος Βέρτης είναι ένας εκ των ιδιοκτητών.

H διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στην θεατρική παράσταση της Γιασμίνα Ρεζά «Bella Figura» στο θέατρο Σταθμός. Στο έργο παίζουν επίσης Υβόννη Μαλτέζου, Ραφίκα Σαουίς και Χρήστος Κοντογεώργης.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Φαίη Ξυλά να διασκεδάζει στο «Botoxe» φορώντας ένα λευκό φόρεμα με καφέ μπότες. To μακιγιάζ της ήταν έντονο και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά με αλογοουρά.

H Φαίη Ξυλά πριν από λίγο καιρό μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τη σχέση που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο και τις συμβολές που ζήτησε από παιδοψυχολόγο για το πως να χειριστεί την κατάσταση με το παιδί της μετά τον χωρισμό.

«Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί» σημείωσε η Φαίη Ξυλά.

«Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες» συμπλήρωσε η ηθοποιός απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Φωτογραφία: NDP photo agency

«Δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα. Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο, έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις που επιτρέπεται να δει» αποκάλυψε η ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη.

SHARE