Η Γκρέτα Λυμπεροπούλου με την κόρη της
Η Γκρέτα Λυμπεροπούλου με την κόρη της/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

H Γκρέτα Λυμπεροπούλου με την κόρη της -Δείτε πώς είναι σήμερα η γνωστή αθλητικογράφος των '90s


Η αθλητικογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου οι σολίστ του μπαλέτου της Opera De Paris αποτύπωσαν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τη μαγεία του θρυλικού χορευτή και χορογράφου Ρούντολφ Νουρέγιεφ, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα 30 χρόνια από τον θάνατό του.

Ανάμεσα στους επώνυμους που ξεχώρισαν στο μοναδικό αφιέρωμα στον Ρούντολφ Νουρέγιεφ, στις 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, ήταν η Γκρέτα Λυμπεροπούλου, η οποία πόζαρε στο φωτογραφικό φακό αγκαλιά με την κόρη της.

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου ήταν το 1995 μία από τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη την πρώτη της χρονιά στον «Πρωινό Καφέ», αλλά και στην ομάδα του Γιώργου Παπαδάκη. Μετέδιδε τις αθλητικές ειδήσεις και για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στο αθλητικό ρεπορτάζ. Η Γκρέτα Λυμπεροπούλου μετά το γάμο της με τον Στέλιο Μιχαλόπουλο, άφησε την τηλεόραση για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

H Γκρέτα Λυμπεροπούλου με την κόρη της -Δείτε πώς είναι σήμερα η γνωστή αθλητικογράφος των '90s

Η αθλητικογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου, που ξεχώρισε στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ στη δεκαετία του ‘90, πήγε στο Ηρώδειο μαζί με την κόρη της σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του θρυλικού χορευτή και χορογράφου του 20ου αιώνα, Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE