Γουίνι Χάρλοου
Γουίνι Χάρλοου/Φωτογραφία: Winnie Harlow/instagram
ΓΟΥΙΝΙ ΧΑΡΛΟΟΥ

H Γουίνι Χάρλοου ποζάρει εντελώς γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού


Η Γουίνι Χάρλοου, το διάσημο μοντέλο με τη λεύκη, φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Women's Health».

Η Γουίνι Χάρλοου στα 28 της είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της παγκόσμιας μόδας και η λεύκη στο σώμα της δεν την εμπόδισε από το να πετύχει μια επιτυχημένη καριέρα και να γίνει μια από τις επιδραστικότερες προσωπικότητες του κινήματος για αποδοχή της διαφορετικότητας.

Περίπου το 1% του κόσμου πάσχει από λεύκη, μια κατάσταση του δέρματος που δημιουργεί λευκά σημάδια στο δέρμα και είναι πιο ορατή σε άτομα με σκούρο δέρμα. Η Γουίνι Χάρλοου, η οποία διαγνώστηκε με λεύκη όταν ήταν τεσσάρων ετών, άλλαξε για πάντα το τοπίο στην βιομηχανία της μόδας και έγινε σύμβολο ομορφιάς.

H Γουίνι Χάρλοου ποζάρει εντελώς γυμνή για εξώφυλλο περιοδικού

Η Γουίνι Χάρλοου φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Women's Health» με σκοπό να διαφημίσει τη σειρά καλλυντικών της «Cay Skin».

«Πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν θα ευχόμουν σε ένα αστέρι να μην έμοιαζα όπως ήμουν, λόγω της γελοιοποίησης που δέχτηκα, δεν ονειρεύτηκα ποτέ πως όχι μόνο θα είμαι τόσο σίγουρη για το ποια είμαι, αλλά και θα ενθαρρύνω άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν δεν μπορείς να σε αγαπήσεις, πώς μπορείς να περιμένεις να σε αγαπήσει κάποιος άλλος;», έγραψε η Γουίνι Χάρλοου στο προφίλ της στο Instagram.

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε στο γνωστό περιοδικό πως γυμνάζεται εντατικά και αγαπημένη της άσκηση είναι τα καθίσματα που χαρίζουν καλλίγραμμα πόδια. Επίσης της αρέσουν οι ασκήσεις που λέγονται «Russian twists» και είναι εξαιρετικές ασκήσεις για τους κοιλιακούς.

SHARE