Βασιλιάς και βασίλισσα της Ολλανδίας
Η βασίλισσα Μάξιμα στην Ελλάδα /Φωτογραφία: Splashnews/ideal images
ROYAL STYLE

H χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασίλισσας Μάξιμα με τις κόρες και τον σύζυγό της


Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των βασιλικών οικογενειών έχουν ήδη κυκλοφορήσει για τις γιορτές.

Μετά την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και του Μονακό, σειρά είχε η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας.

Ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα μαζί με τις τρεις κόρες τους έστειλαν και φέτος την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. Η βασίλισσα Μάξιμα φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Elie Saab και οι τρεις κόρες της, Αμαλία, Αλεξία και Αριάν της Ολλανδίας έχουν μεγαλώσει πολύ.

Και οι τρεις πριγκίπισσες φορούν φορέματα: Η 19χρονη Αμαλία ένα φόρεμα από τα Asos, η Αλεξία ένα μαύρο φόρεμα από τα Zara και η Αριάν ένα φόρεμα από τον οίκο Missoni. Μάλιστα, η 17χρονη Αλεξία και η 15χρονη Αριάν φόρεσαν το ίδιο στιλ φορέματος με τη μητέρα τους, Μάξιμα, με έναν ώμο.

H χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασίλισσας Μάξιμα με τις κόρες και τον σύζυγό της

Τα Χριστούγεννα όλες οι βασιλικές οικογένειες έχουν ένα έθιμο. Να βγάζουν χριστουγεννιάτικες οικογενειακές φωτογραφίες. Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε την φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα της.

Η βασίλισσα Μάξιμα εμφανίστηκε απαστράπτουσα με μια ασημένια τουαλέτα με έναν ώμο. Αλλά και οι τρεις κόρες του βασιλικού ζεύγους, οι νεαρές πριγκίπισσες, εμφανίστηκαν πολύ όμορφες μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας πόζαρε για μια αναμνηστική φωτογραφία για τα Χριστούγεννα, όπου ήταν όλοι τους χαμογελαστοί και λαμπεροί.

H χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασίλισσας Μάξιμα με τις κόρες και τον σύζυγό της
SHARE