Ιωάννα Σουλιώτη
Ιωάννα Σουλιώτη/Φωτογραφία: NDP photo agency
NIGHT OUT

H Ιωάννα Σουλιώτη με μίνι φόρεμα και λευκό παλτό -Η βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό


Η Ιωάννα Σουλιώτη έκανε μια βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό.

Το πρώην μοντέλο των 90s και μία εκ των έξι «Real Housewives» που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το 2011 διασκέδασε στο NOX, το κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Ιωάννα Σουλιώτη κατά την είσοδό της στο μαγαζί, όπου φορούσε ένα γκρι μίνι φόρεμα με λευκό παλτό και μαύρες μπότες. Οσο για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα σκούρο κραγιόν και έντονη μάσκαρα στα μάτια της.

Φωτογραφία: NDP photo agency

H Ιωάννα Σουλιώτη με μίνι φόρεμα και λευκό παλτό σε βραδινή έξοδο

H Ιωάννα Σουλιώτη έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γέρου. Ο Φιλέας και η Φιλομήλα σπουδάζουν στην Αμερική και όπως έχει δηλώσει η Ιωάννα Σουλιώτη έχει πλέον περισσότερο χρόνο για εκείνη.  

Ούσα στα 49 χρόνια της ηλικίας της, η Ιωάννα Σουλιώτη δεν θα άλλαζε τίποτα αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει τον χρόνο πίσω. «Και να ξαναγύριζα πίσω, θα έκανα τα ίδια. Και το ραδιόφωνο σταμάτησα και την τηλεόραση σταμάτησα. Σταμάτησα πολλά πράγματα γιατί είχα και 2 δίδυμα παιδιά να μεγαλώσω, που έπρεπε να είμαι πολύ συγκεντρωμένη στις ανάγκες του καθενός. Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός. Αναπολώ φωτογραφίες στο κινητό μου και συγκινούμαι. Λέω κοίτα πώς πέρασε ο καιρός. Μου αρέσει ο χρόνος. Δηλαδή μου αρέσουν οι ρυτίδες μου γιατί είναι δικές μου και δεν ανήκουν σε κανέναν άλλον. Εγώ γελάω, εγώ κλαίω. Είναι οι εμπειρίες της ζωής μου. Είναι όλη μου η ζωή. Δεν θέλω να ξαναγίνω 20, ούτε 30, ούτε 40» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη πριν από δύο χρόνια.

Η Ιωάννα Σουλιώτη διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα και το χαμόγελό της δείχνει ότι είναι σε χαρούμενη διάθεση.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE