Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
15|03|2022 11:25
SHARE
ROYAL STYLE

H Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς με εντυπωσιακό μωβ coat dress κέρδισε τις εντυπώσεις


Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δεν θεωρείται μια από τις στιλάτες royals όπως η βασίλισσα Λετίθια ή η Κέιτ Μίντλετον, αλλά αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια.

Ναι, μπορεί η Δούκισσα της Κουρνουάλης να μην υιοθετεί τις επίκαιρες τάσεις, να μην φορά wideleg παντελόνια και κομψά σακάκια, αλλά αυτό που εκτιμά ο κόσμος της μόδας είναι η συνέπειά της προς ένα συγκεκριμένο στιλ -το στιλ που της αρέσει.

Έχοντας πρόσβαση σε όποιον στιλίστα θα ήθελε, θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα της στη στιγμή, όμως εκείνη επιλέγει σταθερά να φορά τα ρούχα που αγαπά και που τελικά υποστηρίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

Ποια είναι τα κομμάτια που επιλέγει συχνότερα;

Shirt dresses ή coat dresses (δηλαδή παλτό που λειτουργούν ως φόρεμα) τα οποία φτάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο και ανοίγουν σε Α γραμμή.

Η Καμίλα έδωσε πρόσφατα το «παρών» στην Ημέρα Κοινοπολιτείας, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Κάρολο και επέλεξε ένα εντυπωσιακό παλτό που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το στοιχείο που έκλεψε την παράσταση ήταν το χρώμα του -βαθύ μωβ, όπως το viral Ultra Violet που είχε ανακηρύξει η Pantone ως χρώμα της χρονιάς πριν μερικά χρόνια.

Ο λόγος που ξεχώρισε ήταν επίσης ότι για τη συγκεκριμένη ημέρα, είθισται οι παρευρισκόμενοι να φορούν τα χρώματα της αγγλικής σημαίας (μπλε, κόκκινο ή λευκό), οπότε η Καμίλα θεωρήθηκε ότι έσπασε έτσι το βασιλικό πρωτόκολλο.

Παρ΄όλα αυτά, η ίδια έδειχνε υπέροχη μέσα στο Fiona Clare παλτό της, (που έχει ξαναφορέσει σε παλαιότερη περίσταση), το οποίο συνδύασε με ένα φουλάρι στον λαιμό, στο ίδιο χρώμα, δύο χρυσές καρφίτσες σε σχήμα λουλουδιού και ένα εντυπωσιακό καπέλο.

Κράτησε τα αξεσουάρ της σε μαύρο χρώμα, με ψηλές σουέντ μπότες και μαύρα δερμάτινα γάντια, αφήνοντας το φόρεμα να κλέψει την παράσταση.

Go Camilla!

Δείτε την κομψή εμφάνισή της.

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Getty Images/Ideal Image
SHARE