Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στα 30 της με κοντά μαλλιά -Το 1988, με τον Νικήτα Τσακίρογλου


Μια φωτογραφία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη από το παρελθόν είδαμε στον λογαριασμό του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε ηλικία 30 ετών να βρίσκεται μαζί με τον Νικήτα Τσακίρογλου και την Σοφία Μυρμηγκίδου και να διαβάζουν αποσπάσματα του θεατρικού έργου «Λίβινγκ ρουμ» του Άγγλου μυθιστοριογράφου, θεατρικού συγγραφέα και κριτικού Γκράχαμ Γκριν.

Οι τρεις ηθοποιοί βρέθηκαν στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής «Θεατρική βραδιά» της ΕΡΤ για την πρώτη μετάδοση του έργου «Λίβινγκ Ρουμ».

H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη πριν από 34 χρόνια -Με κοντά μαλλιά, στο πλευρό του Νικήτα Τσακίρογλου

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιούς στην ελληνική σκηνή. Στη φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από τον συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, την βλέπουμε στα νιάτα της και συγκεκριμένα σε ηλικία 30 ετών με κοντά μαλλιά.

Η ίδια έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr: «Δεν αισθανόμουν όμορφη. Ημουν ένα γλυκό κοριτσάκι. Θεωρούσα ότι η αποδοχή που εισέπραττα ήταν επειδή ήμουν καλή και χαμογελαστή. Επαιρνα και έδινα αγάπη, ήμουν κοινωνική, καλοπροαίρετη».

SHARE