Κατερίνα Τσάβαλου
Κατερίνα Τσάβαλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

H Κατερίνα Τσάβαλου σε έξοδο με τον σύζυγό της -Πήγαν σε θεατρική πρεμιέρα


Πρεμιέρα έκανε χθες, 11 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Αθηνά» η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι».

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της, Δημήτρη Στεργίου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2017 με κουμπάρους την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2016 και από τον πρώτο κιόλας μήνα της σχέσης τους αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν μια κόρη, την Μαριμέλη, η οποία γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2018 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

H Κατερίνα Τσάβαλου σε έξοδο με τον σύζυγό της -Πήγαν σε θεατρική πρεμιέρα

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι».

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, η θεατρική παράσταση επέστρεψε στο θέατρο «Αθηνά». Οι «Τέλειοι ξένοι» είναι βασισμένοι στο έργο του Πάολο Τζενοβέζε, την απόδοση του οποίου έχει κάνει στα ελληνικά η Ελεονώρα Μελέτη και σκηνοθετούν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Κατερίνα Τσάβαλου μαζί με τον σύζυγό της πριν την έναρξη της θεατρικής πρεμιέρας.

Φωτογραφία: NDP photo agency

«Δεν προχώρησαν οι συζητήσεις που έκανα για να είμαι κάπου τηλεοπτικά. Αυτοπροτείνομαι κάθε χρόνο για τις σειρές. Στεναχωριέμαι με την απόρριψη αλλά είναι θέμα συνήθειας», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν την θεατρική πρεμιέρα.

Δείτε το βίντεο:

SHARE