Η Κάτια Δανδουλάκη με σακάκι και δερμάτινο παντελόνι
Η φωτογραφία της Κάτιας Δανδουλάκη στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΑΦΕΛΕΙΕΣ

H Κάτια Δανδουλάκη με νέο hair look -Εκανε τις αφέλειες που φρεσκάρουν την όψη


Με ανανεωμένη εμφάνιση εμφανίστηκε πριν μερικές μέρες η Κάτια Δανδουλακη στην θεατρική της πρεμιέρα.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη μαζί με τους: Κοραλία Καράντη,Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης. Το νουάρ αριστούργημα του Ρομπέρ Τομά είναι σε διασκευή και σκηνοθεσία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και πλήθος κόσμου βρέθηκε στην θεατρική πρεμιέρα.

Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε πρεμιέρα με νέο hair look, όπου έκανε ένα καρέ και αφέλειες που κολακεύουν το πρόσωπο.

H Κάτια Δανδουλάκη με νέο hair look -Εκανε αφέλειες που κολακεύουν το πρόσωπο

Οι αφέλειες έχουν μια δική τους γοητεία στην οποία λίγες μπορούν να αντισταθούν. Χαρίζουν στιλ, προσωπικότητα και ανεπιτήδευτη φινέτσα -δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές Παριζιάνες τις λατρεύουν, βλ. Caroline de Maigret και Jeanne Damas.

Η Κάτια Δανδουλάκη ενέδωσε στις αφέλειες που ανανεώνουν το πρόσωπο και μπορούν να καμουφλάρουν τις ρυτίδες στο μέτωπο. Αυτό το hairstyle μπορεί να χαρίσει έναν παριζιάνικο αέρα στην εμφάνισή μας και αποτελεί ένα από τα πιο hot hair trends.

Νίκη Παλληκαράκη-Κάτια Δανδουλάκη/Φωτογραφία: NDP photo agency

Οι αφέλειες έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια δυναμικό comeback με τις περισσότερες γυναίκες να πειραματίζονται και να τις δοκιμάζουν. Τα λεγόμενα bangs θα βρίσκονται πάντα στη μόδα και στις πρώτες προτιμήσεις πολλών celebrities, όπως πρόσφατα έκανε η Κέιτ Μπλάνσετ.

 Λένα Δροσάκη-Κάτια Δανδουλάκη-Άγγελος Μπούρας/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE