Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον/Φωτογραφία: ΑP images
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

H Kέιτ Μίντλετον άφησε έναν υπαινιγμό για το χρώμα που θα επιλέξει στη στέψη του Καρόλου


Στις 6 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να γίνει η στέψη του βασιλιά Καρόλου και όλη η προσοχή του διεθνή Τύπου είναι στραμμένη στην Βρετανία.

H Μέγκαν Μαρκλ δεν θα δώσει το «παρών» στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, καθώς θα παραμείνει στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο με τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του γιου της. Επομένως όλα τα φώτα θα πέσουν στην εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Οπως αναφέρει άρθρο του Page Six, η πριγκίπισσα της Ουαλίας άφησε έναν υπαινιγμό για το χρώμα που θα επιλέξει στην στέψη του βασιλιά Καρόλου. Είναι πιθανό ότι η Kέιτ Μίντλετον έχει ήδη αποφασίσει για το τι θα φορέσει το Σάββατο 6 Μαΐου.

H Kέιτ Μίντλετον άφησε έναν υπαινιγμό για το χρώμα που θα επιλέξει στη στέψη του Καρόλου

Η Κέιτ Μίντλετον πρόσφατα επισκέφθηκε το Μπέρμιγχαμ, στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Γούλιαμ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Άλισον Ηάμοντ σχετικά με το τι θα φορέσει στη στέψη του Καρόλου δήλωσε πως το look της θα έχει σίγουρα το μπλε χρώμα.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει πολλές φορές επιλέξει το μπλε χρώμα σε δημόσιες εμφανίσεις της. Παρόλο που ο ακριβής λόγος της αγάπης της για το μπλε χρώμα είναι άγνωστος, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει μια μακρά ιστορία συσχέτισης με αυτό το χρώμα, το οποίο αντιπροσωπεύει τη δύναμη, τη γαλήνη και τη σταθερότητα.

Δείτε τις εμφανίσεις της Κέιτ Μίντλετον με μπλε χρώμα:

Φωτογραφία: ΑP images
Φωτογραφία: ΑP images

Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με τα παιδιά τους τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις παρακολούθησαν την πασχαλινή λειτουργία στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών φορώντας όλοι μπλε.

Φωτογραφία: ΑP images
Φωτογραφία: ΑP images
SHARE