ΚΛΟΝΤΙΑ ΣΙΦΕΡ

H Κλόντια Σίφερ ανοίγει το πολυτελές σπίτι της -Ένα μοντέρνο αρχοντικό στην εξοχή της Αγγλίας


H Κλόντια Σίφερ άνοιξε το πολυτελές σπίτι της στην Vogue που βρίσκεται στην εξοχή της Αγγλίας.

Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του '90, με απίστευτη δόξα και χρήματα. Αν δεν είχε η Κλόντια Σίφερ ένα ονειρεμένο σπίτι, τότε ποιος θα είχε;

Ηταν μια 17χρονη εσωστρεφής και ντροπαλή κόρη δικηγόρου όταν την ανακάλυψε ο Μισέλ Λεβατόν, διευθυντής του πρακτορείου Metropolitan, σε μια ντισκοτέκ στο Ντίσελντορφ να χορεύει. Η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι κανείς δεν πίστευε ποτέ ότι θα κάνει καριέρα, επειδή ήταν πολύ ντροπαλή. Την πρώτη περίοδο της καριέρας της δεν μιλούσε καν στις φωτογραφίσεις. Ωστόσο, η Γερμανίδα supermodel ενσάρκωνε τη σύγχρονη εκδοχή της Μπριζίτ Μπαρντό και κατάφερε να φωτογραφηθεί για πάνω από 1000 εξώφυλλα.

H Kλόντια Σίφερ παντρεύτηκε το 2002 τον διάσημο Άγγλο παραγωγό, Μάθιου Βον, και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Τον Γκασπάρ, την Κλεμί και την Κοζίμα. Η οικογένεια ζει σε ένα μοντέρνο αρχοντικό στην εξοχή της Αγγλίας. «Είναι η ηρεμία που εκπέμπει και ότι περιβάλλομαι από τη φύση και τα ζώα που αγαπώ. Είμαστε στη μέση του πουθενά όπου παντού υπάρχει εξοχή», λέει το διάσημο μοντέλο, που μεγάλωσε στη γερμανική ύπαιθρο.

H Κλόντια Σίφερ ανοίγει το πολυτελές σπίτι της στην εξοχή της Αγγλίας

Η Κλόντια Σίφερ έχει επίσης ένα πέτρινο κάστρο στα σύνορα του Oxfordshire και του Northampton, που είχε φωτογραφήσει πριν από 6 χρόνια το περιοδικό «Architectural Digest». Αυτή τη φορά μάς έκανε μια μικρή ξενάγηση στο μοντέρνο αρχοντικό της που βρίσκεται και αυτό στην εξοχή.

Τεράστια παράθυρα παντού που βλέπουν στα απέραντα λιβάδια, ψηλοτάβανα δωμάτια και όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα αγορασμένα ένα προς ένα από την Κλόντια Σίφερ που έχει αδυναμία στα έργα τέχνης.

Η Κλόντια Σίφερ αγαπάει πολύ το σπίτι της και παρέα με τον γάτο της απολαμβάνουν κάθε γωνιά. Γήινα χρώματα, πολλά έργα τέχνης, μοντέρνα κουζίνα, λουλούδια και άπλετο φως κυριαρχούν στο σπίτι της που έχει πολλά στοιχεία σκανδιναβικής διακόσμησης.

Ένα από τα πράγματα που της αρέσει να κάνει είναι όταν πέφτουν τα παιδιά για ύπνο, να αλλάζει την σειρά των επίπλων και να κάνει αλλαγές στην διαρρύθμιση του σπιτιού.

Στο υπόγειο του σπιτιού υπάρχει αίθουσα σινεμά, πολλές φωτογραφίες της Κλόντια Σίφερ και το γραφείο της. Στο τέλος του βίντεο η Κλόντια Σίφερ μάς δείχνει το νυφικό της το οποίο είναι σχεδιασμένο από τον Valentino και έχει γίνει πίνακας.

SHARE