Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου/Φωτογραφία: argirobarbarigou/instagram
BIRTHDAY GIRL

H κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου έχει γενέθλια -Η Κωνσταντίνα έγινε 28 ετών


Η κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Κωνσταντίνα Μανωλάκη, είχε τα γενέθλιά της.

Η κόρη της διάσημης μαγείρισσας έγινε 28 ετών και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Πότε είναι μια σταλιά τα παιδάκια μας και για πότε μεγαλώνουν, ούτε που το καταλαβαίνουμε. Μόνο με χαμόγελα θέλω να σε βλέπω κορίτσι μου! Να σε χαιρόμαστε παιδάκι μου! Υγεία, Φως και Χαμόγελα στην ζωή σου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο προφίλ της στο Instagram βλέπουμε την Κωνσταντίνα Μανωλάκη να κρατάει χαρούμενη τα ροζ μπαλόνια που έχουν τον αριθμό της ηλικίας της.

H ομάδα της γνωστής μαγείρισσας ετοίμασαν μια έκπληξη για τα γενέθλια της Κωνσταντίνας.

«Αν και μοναχοπαίδι η Κωνσταντίνα μου, τη μεγαλώσαμε σαν ένα παιδί μια πολυμελούς οικογένειας. Άνοιξε τα φτερά της και πέταξε και έτσι πρέπει να πετούν τα παιδιά μας, μόνα τους. Απλά εμείς πρέπει να είμαστε πάντα εκεί, όταν θα έχουν την ανάγκη μας. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τις επιλογές της και για το δρόμο που βαδίζει με σιγουριά, πρεσβεύοντας πάντα τις αξίες με τις οποίες τη μεγαλώσαμε» είχε πει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε συνέντευξή της στον Τηλεθεατή, αναφερόμενη στην μονάκριβη κόρη της.

Δείτε εδώ την δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στα Insta Stories με την κόρη της:

SHARE