Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου/Φωτογραφία: argirobarbarigou/instagram
INSTAGRAM

H κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου έχει γενέθλια -Η Κωνσταντίνα έγινε 29 ετών


Η κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Κωνσταντίνα Μανωλάκη, είχε τα γενέθλιά της.

Η κόρη της διάσημης μαγείρισσας έγινε 29 ετών και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Να σε χαιρόμαστε παιδάκι μου αγαπημένο. Να είσαι πάντα χαρούμενη με το τεράστιο φωτεινό σου χαμόγελο» σημείωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της.

H κόρη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου έχει γενέθλια -Η Κωνσταντίνα έγινε 28 ετών

Κάθε χρόνο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, την οποία βλέπουμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στέλνει δημόσια τις ευχές της για τα γενέθλια της κόρης της.

Στις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο προφίλ της στο Instagram βλέπουμε την χαμογελαστή Κωνσταντίνα Μανωλάκη να βρίσκεται μπροστά από τις δύο τούρτες της.

Η Κωνσταντίνα Μανωλάκη ασχολείται επαγγελματικά με το εστιατόριο Παπαδάκης που βρίσκεται στο Κολωνάκι, όπως και με το argiro.gr. Εχει κληρονομήσει το ταλέντο της διάσημης μητέρας της στη μαγειρική.

«Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου αλλά και ο πιο σκληρός κριτής μου. Το παιδάκι μου! Η Κωνσταντίνα μου!» είχε πει πριν από ένα χρόνο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την κόρη της, όταν μαγείρεψαν μαζί στο πλατό του ΣΚΑΪ στην εκπομπή που παρουσίαζε «Ωρα για φαγητό».

SHARE