Ελίνα Ακριτίδου
Ελίνα Ακριτίδου/Φωτογραφία: NDP photo agency
BIRTHDAY GIRL

H κόρη της Ελίνας Ακριτίδου έγινε 21 ετών -Oι δημόσιες ευχές στο Instagram


H Ελίνα Ακριτίδου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι μητέρα τριών παιδιών: της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου.

Από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στην τηλεόραση, μέσα από την καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Καλημέρα Ζωή», η Ελίνα Ακριτίδου μαγνήτισε το φακό με την ομορφιά και τα εκφραστικά μπλε μάτια της, αλλά γρήγορα απέδειξε ότι είναι και σπουδαία ηθοποιός. H Ελίνα Ακριτίδου είναι παντρεμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια. 

Η Ελίνα Ακριτίδου έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά και πετυχημένα σίριαλ αλλά φροντίζει να μη λείπει από το πλευρό των παιδιών της. H χθεσινή μάλιστα ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για την Ελληνίδα ηθοποιό καθώς η κόρη της Ρωξάνη είχε γενέθλια και έγινε 21 ετών.

Η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της και σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram: «21!! Χρόνια πολλά μωρό μου!! Κάθε χρόνο λέω ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη κόρη, αλλά συνέχεια με διαψεύδεις! Κάθε χρόνο ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για εσένα και σε θαυμάζω όλο και περισσότερο για το πως εξελίσσεσαι! Και του χρόνου μαζί μας!!!! Θα σου φτιάξω την καλύτερη τούρτα!!».

H κόρη της Ελίνας Ακριτίδου έγινε 21 ετών -Οι ευχές της περήφανης μητέρας της

H Ελίνα Ακριτίδου επίσης δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία της κόρης της στα instagram stories:

SHARE