Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι
Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι/Φωτογραφία: ΑP images
ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΑΡΚΟΖΙ

H κόρη της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί έχει γενέθλια -Οι φωτογραφίες της Τζούλια


Η κόρη της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί, Tζούλια, έχει τα γενέθλιά της, με την μητέρα της να της εύχεται δημόσια με μια ανάρτηση στο Ιnstagram.

Η 55χρονη Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την 12χρονη Τζούλια, σχολιάζοντας: «Χρόνια πολλά ήλιε μου. Τι ευτυχία να είμαι μητέρα σου».

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning Britain» ότι ένιωσε σαν «νεαρή νύφη» όταν ο Σαρκοζί ζήτησε από την μητέρα της, την άδεια για να την παντρευτεί, μόλις δύο ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού. «Γνωριστήκαμε την Τρίτη και μου έκανε πρόταση γάμου την Πέμπτη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Κάρλα Μπρούνι γνώρισε τον Νικολά Σαρκοζί σε ένα δείπνο το 2007. Εκείνη έχει έναν ακόμη γιο, τον 22χρονο Ορελιέν Εντχόβεν, από προηγούμενη σχέση της με τον φιλόσοφο Ραφαέλ Ενθοβέν και εκείνος έχει τρεις γιους από τους προηγούμενους δύο γάμους του.

H κόρη της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί έχει γενέθλια -Οι φωτογραφίες της Τζούλια

Η Τζούλια Σαρκοζί είναι η κόρη της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί. Στις 20 Οκτωβρίου έχει γενέθλια και γίνεται 12 ετών.

«Αργήσαμε να κάνουμε την κόρη μας, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είμαστε παππούδες, άρα νομίζω πως ήταν τυχερό που παντρευτήκαμε αργά στην ζωή μας» έχει δηλώσει η Κάρλα Μπρούνι.

Το πρώην προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έχει επιλέξει να μην δείχνει το πρόσωπο της κόρης του.

Όπως έχει δηλώσει η Κάρλα Μπρούνι στο παρελθόν, η σχέση της με τον Νικολά Σαρκοζί ξεκίνησε σαν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

SHARE