Παύλος και Μαρί Σαντάλ
Παύλος και Μαρί Σαντάλ/Φωτογραφία: ΑP images
ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

H Mαρί Σαντάλ με δαντελένιο φόρεμα Gucci -Η black tie εμφάνιση στο πλευρό του Παύλου


Η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της, Παύλος Γλίξμπουργκ βρέθηκαν στα βραβεία «Athenagoras Human Rights Awards» τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Χίλτον της Νέας Υόρκης.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του «Prince’s Trust International» παρέλαβε το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας 2023 εκ μέρους του Prince’s Trust.

Το ζευγάρι πήγε στο black-tie event όπου η Μαρί Σαντάλ φορούσε ένα δαντελένιο φόρεμα από τη νέα συλλογή του οίκου Gucci. Όσο για τον Παύλο Γλίξμπουργκ φόρεσε ένα κομψό σμόκιν και ήταν πολύ καλοντυμένος.

H Mαρί Σαντάλ με δαντελένιο φόρεμα Gucci -Η black tie εμφάνιση στο πλευρό του Παύλου

Το δαντελένιο φόρεμα που επέλεξε η Μαρί Σαντάλ στα βραβεία «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας» παρουσιάστηκε στην πασαρέλα του διάσημου οίκου Gucci για την συλλογή Resort 2023 με λευκό περιλαίμιο. Επίσης το μοντέλο είχε φορέσει από μέσα ένα lingerie, ενώ η Μαρί Σαντάλ επέλεξε να βάλει ένα δεύτερο φόρεμα στο χρώμα του δέρματος.

Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα με ελαφρούς κυματισμούς, ενώ το μακιγιάζ της διακριτικό. Όσο για την τσάντα της ήταν ταιριαστή με το δαντελένιο φόρεμα.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της βράβευσης:

SHARE