Μαρία Σαράποβα
Μαρία Σαράποβα/Φωτογραφία: ΑP images
ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΠΟΒΑ

H Μαρία Σαράποβα με μαύρο φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ στο κόκκινο χαλί


Η Μαρία Σαράποβα έκανε μια sexy chic εμφάνιση στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μαύρο φόρεμα του με βαθύ ντεκολτέ.

Η 36χρονη Ρωσίδα, η οποία έχει γράψει ιστορία στα γήπεδα του τένις, ήταν καλεσμένη στην ένατη εκδήλωση της «Breakthrough Prize» που έγινε στο Λος Αντζελες. Η Μαρία Σαράποβα περπάτησε στο κόκκινο χαλί και φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα του οίκου «Alexandre Vauthier Official».

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σαράποβα μετά από συνεχείς τραυματισμούς που είχε από το 2017 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2020. Τον Φεβρουάριο του 2020 σε ηλικία 32 ετών, η Μαρία Σαράποβα αποφάσισε ύστερα από 5 τίτλους Grand Slam, συμβόλαια με παγκόσμιους κολοσσούς όπως η Sony Ericsson, εξώφυλλα σε αντρικά περιοδικά, ένα βιβλίο αυτοβιογραφίας και την ανακήρυξή της ως πρέσβειρας του ΟΗΕ, να ρίξει αυλαία στην αξιοθαύμαστη καριέρα της.

Σήμερα απολαμβάνει την μητρότητα καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της, Θιοντόρ, το καλοκαίρι του 2022.

H Μαρία Σαράποβα με μαύρο φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ στο κόκκινο χαλί

Η Μαρία Σαράποβα έκανε μια total black εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ του οίκου «Alexandre Vauthier Official».

Φωτογραφία: AP images

Το 1.88 ύψους κορμί της σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό της πρόσωπο της χάρισαν και τον τίτλο της «πιο σέξι τενίστριας» της δεκαετίας το 2011.

Φωτογραφία: AP images
SHARE