Η Μαρία Τζομπανάκη με μαύρο παντελόνι
Η Μαρία Τζομπανάκη γύρισε τον χρόνο πίσω στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
REWIND

Flashback: Όταν η Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστούσε στο «Γυμνό Κορίτσι» 38 χρόνια πριν -Το κλικ στο Instagram


Η Μαρία Τζομπανάκη γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και ενθουσίασε τους θαυμαστές της με ένα σπάνιο κλικ.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τον ρόλο της στην σειρά της ΕΡΤ «Το γυμνό κορίτσι», όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη.

Η γοητευτική ηθοποιός με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της που καθήλωναν το ανδρικό κοινό υποδυόταν μια γοργόνα, την Αγγέλα στην σειρά της ΕΡΤ πριν από 38 χρόνια, το 1982. «Το Γυμνό Κορίτσι» γυρίστηκε στο γραφικό ψαροχώρι του Σιγρίου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 92 χιλ. από τη Μυτιλήνη. Μάλιστα, η σειρά προβλήθηκε το 1984 και το 1986 στην Αυστραλία με αγγλικούς υπότιτλους με τον τίτλο «Τhe naked girl».

Το πρόσωπο της Μαρίας Τζομπανάκη στο κλικ που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram έχει μια ακαταμάχητη γοητεία και όσοι είχαν την τύχη να την δουν στο «Γυμνό Κορίτσι» στην ΕΡΤ ενθουσιάστηκαν με την throwback φωτογραφία της.

https://www.instagram.com/p/CFZM1rfFy7A/

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης ήταν πολύ νέοι στην σειρά «Το γυμνό κορίτσι» και υποδύονταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Στη συνέχεια, όμως, ερωτεύτηκαν στα αλήθεια και παντρεύτηκαν!

Τρία χρόνια μετά, το 1985, απέκτησαν και τον Ορφέα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=2FBRXKC_91E&list=PL8Pra97AUsbsbIiFrQC3nNp-9MUUv_7Rj&index=4
SHARE