Μαρίνα Βερνίκου
Μαρίνα Βερνίκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
13|02|2023 10:13
SHARE
INSTAGRAM

H Μαρίνα Βερνίκου με ξανθά μαλλιά ξάφνιασε τους followers -«Μόνο μια ξανθιά έχουμε εδώ»


Με μια ανάρτηση στο Instagram η Μαρίνα Βερνίκου ξάφνιασε τους followers καθώς εμφανίστηκε σε φωτογραφία της με κατάξανθα μαλλιά.

Η γνωστή επιχειρηματίας και φωτογράφος είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια έχει μακριά μαύρα μαλλιά, τα οποία κάνουν τέλεια αντίθεση με τα μπλε μάτια της. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καμαρίνι της Αννας Βίσση, όπου είχε ξανθά μαλλιά.

Λίγες ώρες αργότερα, με μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της αποκάλυψε ότι τελικά πρόκειται για περούκα. Η Μαρίνα Βερνίκου έβγαλε μια φωτογραφία με τον σκύλο της, σημειώνοντας: «Έχουμε μόνο μια ξανθιά σπίτι μας».

H Μαρίνα Βερνίκου με ξανθά μαλλιά -Η ίδια εξήγησε αν όντως έκανε την μεγάλη αλλαγή

Μια selfie φωτογραφία της με κατάξανθα μαλλιά από το καμαρίνι της Αννας Βίσση ήταν ικανό για να κάνει πολλούς followers της Μαρίνας Βερνίκου να αναρωτηθούν αν όντως άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Χωρίς η ίδια να σημειώσει κάτι στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η Μαρίνα Βερνίκου άφησε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την αλλαγή στα μαλλιά της.

Τελικά όμως λίγες ώρες αργότερα, αποκάλυψε με μια νέα ανάρτηση στο Instagram πώς διατηρεί το μαύρο χρώμα των μαλλιών της.

SHARE