Μαριτίνα Ντενίση-Σωτήρης Πολύζος
Μαριτίνα Ντενίση-Σωτήρης Πολύζος/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

H Mαριτίνα Nτενίση εύχεται στον Σωτήρη Πολύζο χρόνια πολλά με μια τρυφερή φωτό τους


Τα γενέθλιά του έχει ο Σωτήρης Πολύζος και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν αυτή της Μαριτίνας Ντενίση.

Η κόρη της Μιμής Ντενίση δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους, όπου ο Σωτήρης Πολύζος την κοιτάζει χαμογελαστός και της φιλάει το χέρι.

«Χρόνια πολλά, χρόνια καλά κι ευτυχισμένα. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου. Σ΄ αγαπώ απέριόριστα» σημείωσε η Μαριτίνα Ντενίση και εκείνος με τη σειρά του αναδημοσίευσε το ποστ στα Insta Stories του.

O Σωτήρης Πολύζος διατηρεί άψογες σχέσεις με την Μιμή Ντενίση και την κόρη της, Μαριτίνα, και είναι πάντα στο πλευρό τους: στα γενέθλιά τους, στα πάρτι της Πρωτοχρονιάς, στην αποφοίτηση της Μαριτίνας κλπ.

Ο Σωτήρης Πολύζος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο Πρωινο: «Με την Μαριτίνα είναι πολλά χρόνια που κρατά αυτή η σχέση. Όταν μπήκα στη ζωή της ήταν 5-6 ετών. Οπότε καταλαβαίνετε πόσα πολλά και ωραία χρόνια ήταν αυτά. Και με τη Μαριτίνα και με τη Μιμή είναι μια σχέση βαθιάς αγάπης, δεν είναι επιδερμική για να ξεφτίσει με το χρόνο. Κάποιες σχέσεις έχουν φθορά, κάποιες που στηρίζονται στη βαθιά αγάπη μένουν αναλλοίωτες, μπορεί και να ενισχύονται».

«Παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου» έχει δηλώσει η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της.

Σημειώνουμε ότι ο γάμος τους έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2008 στον Αγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη.

Το νυφικό που φόρεσε η Μιμή Ντενίση σε μοντέρνα γραμμή ήταν του φίλου της Βασίλη Ζούλια, ενώ ως κουμπάροι άλλαξαν τις βέρες το ζεύγος Νίκου και Μέμας Αγαπηνού και η Thes Tzivelli.

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο γάμου.

SHARE