Μιμή Ντενίση-Μαριτίνα Ντενίση-Σωτήρης Πολύζος
Μιμή Ντενίση-Μαριτίνα Ντενίση-Σωτήρης Πολύζος/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Η Μαριτίνα Ντενίση εύχεται στον Σωτήρη Πολύζο με μια τρυφερή φωτό


Τα γενέθλιά του έχει ο Σωτήρης Πολύζος και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν αυτή της Μαριτίνας Ντενίση.

Η κόρη της Μιμής Ντενίση δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στα Instagram Stories, όπου βλέπουμε την Μαριτίνα Ντενίση να αγκαλιάζει τη μητέρα της και μαζί τους είναι ο Σωτήρης Πολύζος. 

«Χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα. Σε αγαπώ απεριόριστα» σημείωσε η Μαριτίνα Ντενίση στη λεζάντα της φωτογραφίας τους και εκείνος με τη σειρά του αναδημοσίευσε το ποστ στα Insta Stories του.

H Mαριτίνα Nτενίση εύχεται στον Σωτήρη Πολύζο -Η τρυφερή φωτό με τη μητέρα της

Κάθε χρόνο η Μαριτίνα Ντενίση εύχεται δημόσια χρόνια πολλά στον πρώην σύζυγο της μητέρας της, Σωτήρη Πολύζο, για τα γενέθλιά του.

O Σωτήρης Πολύζος διατηρεί άψογες σχέσεις με την Μιμή Ντενίση και την κόρη της, Μαριτίνα, και είναι πάντα στο πλευρό τους. Ο ίδιος έχει σημειώσει σε συνέντευξή του: «Με την Μαριτίνα είναι πολλά χρόνια που κρατά αυτή η σχέση. Όταν μπήκα στη ζωή της ήταν 5-6 ετών. Οπότε καταλαβαίνετε πόσα πολλά και ωραία χρόνια ήταν αυτά. Και με τη Μαριτίνα και με τη Μιμή είναι μια σχέση βαθιάς αγάπης, δεν είναι επιδερμική για να ξεφτίσει με το χρόνο. Κάποιες σχέσεις έχουν φθορά, κάποιες που στηρίζονται στη βαθιά αγάπη μένουν αναλλοίωτες, μπορεί και να ενισχύονται».

Οσο για την Μιμή Ντενίση έχει σημειώσει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τον Σωτήρη Πολύζο: «Είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας μας. Πάντα. Δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι μας ο Σωτήρης. Στο σπίτι μας μένει, έρχεται, πηγαίνουμε εμείς στο δικό του.
Δηλαδή αν δεν ήταν η απόσταση ίσως και να μην είχαμε χωρίσει με τον Σωτήρη, γιατί μένει μόνιμα στον Βόλο. Είναι σαν μπαμπάς της Μαριτίνας ο Σωτήρης όλα τα χρόνια και ήμασταν και φίλοι πολύ πριν παντρευτούμε».

SHARE