Μισέλ Ομπάμα
Μισέλ Ομπάμα/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ

H Μισέλ Ομπάμα με denim φόρεμα και πλατφόρμες -Η εμφάνιση στο US Οpen με τον Mπαράκ


H Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στο US Οpen με ένα στιλάτο denim φόρεμα το οποίο είναι από τον οίκο Οscar de la Renta.

Από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του τένις θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη Νέα Υόρκη όπου διεξάγεται το US Open. Το πρωτάθλημα τένις ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής ήταν ομιλήτρια σε μια ειδική τελετή που διοργανώθηκε προς τιμή της Μπίλι Τζιν Κινγκ για την 50η επέτειο του ίσου χρηματικού επάθλου σε άνδρες και γυναίκες στο US Open.

Σημειώνουμε ότι η Μπίλι Τζιν Κινγκ έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε 100 χιλιάδες δολάρια ως έπαθλο για την κατάκτηση του US Open. Μέχρι τότε οι νικήτριες έπαιρναν 15 χιλιάδες λιγότερα από τους νικητές. Η Μπίλι Τζιν ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετείχε (το 1973) στο US Open αν δεν ήταν ισόποσο σε άντρες και γυναίκες το βραβείο. Και το πέτυχε.

H Μισέλ Ομπάμα με denim φόρεμα και πλατφόρμες -Η εμφάνιση στο US Οpen με τον Mπαράκ

Η Μισέλ Ομπάμα έκανε μια στιλάτη εμφάνιση στο US Οpen φορώντας ένα denim φόρεμα το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες και μια μπλε ζακέτα.

Φωτογραφία: Michelle Obama/instagram

Τα τζιν φορέματα αποτυπώνουν μια πιο cool πλευρά της σύγχρονης θηλυκότητας. Είναι άνετα και ευκολοφόρετα αλλά η τζιν υφή τους δίνει έναν πιο σπορ και casual χαρακτήρα.

Φωτογραφία: Splash/Ideal images
SHARE