Φωτογραφία: Instagram/@toniasotiropoulou
Φωτογραφία: Instagram/@toniasotiropoulou
22|04|2024 09:21
SHARE
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τόνια Σωτηροπούλου -Οι ευχές για τα γενέθλια της μητέρας της, δείτε πόσο μοιάζουν


Η μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου, Βούλα Σωτηροπούλου, γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της και η ηθοποιός της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και από τα επαγγελματικά της projects.

Αυτή τη φορά, μια δημοσίευσή της ήταν αφιερωμένη στη μητέρα της, η οποία γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της μαζί με τους αγαπημένους της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου τρέφει τεράστια αδυναμία στην μητέρα της και δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί, άλλωστε, έχουμε δει ξανά κοινές φωτογραφίες τους στο προφίλ της ηθοποιού.

H μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram story στην οποία ποζάρει με τη μητέρα της, μπροστά στη γενέθλια τούρτα της.

Η μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε είναι ολοφάνερο το πόσο μοιάζουν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους.

«Χρόνια Πολλά μαμά. Να είσαι ευτυχισμένη. Σ΄αγαπάμε πολύ» έγραψε στη φωτογραφία η Τόνια Σωτηροπούλου προσθέτοντας και το Instagram προφίλ της μητέρας της, ενώ πόζαρε στο πλευρό της χαμογελαστή.

H μητέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου διατηρεί ένα δημόσιο προφίλ στο Instagram και μάλιστα οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι με την κόρη της.

SHARE