Η Μόνικα Μπελούτσι
Η Μόνικα Μπελούτσι/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

H Mόνικα Μπελούτσι με μαύρο παλτό του Βασίλειου Κωστέτσου στο Παρίσι


Περήφανος και ενθουσιασμένος είναι ο Ελληνας σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος καθώς η Μόνικα Μπελούτσι φόρεσε ένα μαύρο παλτό, το οποίο είναι δική του δημιουργία.

Η γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιός συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Παρίσι όπου ερμηνεύει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρία Κάλλας. Η αισθαντική ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») σαγηνεύει το κοινό.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την διάσημη σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου μετά το τέλος της παράστασης, με total black look. Αλλωστε το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της Μόνικα Μπελούτσι.

H Mόνικα Μπελούτσι με μαύρο παλτό του Βασίλειου Κωστέτσου στο Παρίσι

Το μαύρο παλτό της Μόνικα Μπελούτσι είναι δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου.

Ο σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε μάλιστα και ένα φωτογραφικό άλμπουμ στο Instagram με την Μόνικα Μπελούτσι να φοράει τη δημιουργία του και έγραψε: «Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο η απόλυτη θεά Μόνικα Μπελούτσι φορώντας δημιουργία μου! Το παλτό ”Maria Callas”». Μια μοντέρνα Maria Callas με Vassilios Kostetsos Couture».

Το μαύρο παλτό ονομάστηκε Maria Callas και δόθηκε στην Ιταλίδα ηθοποιό από τον Ελληνα σχεδιαστή όταν επισκέφθηκε τη χώρα μας το 2021 για τις sold out εμφανίσεις της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Φωτογραφία: Splash/Ideal images
Φωτογραφία: Splash/Ideal images
SHARE