Η Μυρτώ Αλικάκη με φόρεμα
Συνδυάζει εργασία και θάλασσα/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

H Mυρτώ Αλικάκη με τη μητέρα της στο θέατρο -Δείτε πόσο μοιάζουν


Την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Θεός της σφαγής» παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz.

Η Μυρτώ Αλικάκη, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Κωνσταντίνος Κάππας και η Ευσταθία Τσαπαρέλη ανέβηκαν στη σκηνή του θεάτρου «Αθηνά» και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Ο Θεός της σφαγής» είναι μια μαύρη κωμωδία, ένα εξαιρετικό καιπολυβραβευμένο έργο της Γιασμίνας Ρεζά, που έχει παιχτεί παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. Κατά την διάρκεια ενός παιδικού διαπληκτισμού, ένας εντεκάχρονος, «οπλισμένος» ή ίσως «εξοπλισμένος» με ένα ραβδί, χτυπάει έναν άλλον εντεκάχρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφριά. Οι τέσσερεις γονείς των παιδιών βρίσκονται, για να αντιμετωπίσουν πολιτισμένα το πρόβλημα και να λύσουν την παρεξήγηση.

Δυστυχώς όμως όσο περνάει η ώρα, χάνεται ο έλεγχος και οι «πολιτισμένοι» γονείς εκτροχιάζονται. Η αρχικά ευγενική συζήτηση σύντομα μετατρέπεται σε προφορικό πόλεμο με αποτέλεσμα και οι τέσσερεις γονείς να αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Οι ήρωές μας χάνουν την ψυχραιμία τους και τον «πολιτισμό» τους, γελοιοποιούνται, γίνονται έρμαια των ορμών τους και των ταπεινών ενστίκτων τους και η κατάσταση ξεφεύγει και από κωμικοτραγική, φτάνει στα όρια της φάρσας.

Αλικάκη-Κάππας-Τσαπαρέλη-Αλεξανδρής/Φωτογραφία: NDP photo agency

Στην επίσημη πρεμιέρα της είχε δίπλα της τη μητέρα της η Μυρτώ Αλικάκη.

Μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί μετά το τέλος της παράστασης και η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE