Η Ναόμι Κάμπελ με μπλε φόντο
Η Ναόμι Κάμπελ /Φωτογραφία: ΑP images
FLASHBACK

H Ναόμι Κάμπελ γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης -Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram


Η Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης για διαφημιστική καμπάνια του οίκου Valentino.

Το διάσημο μοντέλο πόσταρε στο Instagram τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες της από μία φωτογράφιση που είχε κάνει πέρυσι για τις ανάγκες του οίκου Valentino. H Ναόμι Κάμπελ φοράει μόνο την επώνυμη τσάντα της και για ακόμα μια φορά εντυπωσιάζει με το απίστευτο κορμί της.

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε τον Μάιο 50 ετών και δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Αρκεί μια ματιά στο αψεγάδιαστο σώμα και την απίθανη ομορφιά της, για να θυμηθεί κανείς ότι η εμβληματική «γαζέλα» της πασαρέλας, όπως έγινε γνωστή, δεν είναι απλά ένα όμορφο μοντέλο, αλλά ένας θρύλος της μόδας.

Αυτό που υπερισχύει στην συγκεκριμένη φωτογράφιση είναι ο δυναμισμός της -η αύρα που αποπνέει η εικόνα της Ναόμι Κάμπελ, το supermodel που έγραφε και γράφει ιστορία. Κάθεται γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης, κοιτάζοντας τον φακό με την αυτοπεποίθηση που η πολύχρονη καριέρα της έχει εξασφαλίσει και αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Πανέμορφη και εντυπωσιακή, η Ναόμι Κάμπελ αποδεικνύει ότι το club των 50 είναι απλώς ένας ακόμα σταθμός στη ζωή της και σίγουρα μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα iconic στιγμές στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CCOl3SoHjNZ/
https://www.instagram.com/p/CCOl5c5nGlS/
https://www.instagram.com/p/CCOl8mZHRQ-/

Ο οίκος Valentino είχε ποστάρει στο Instagram άλλες τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ναόμι Κάμπελ από την συγκεκριμένη φωτογράφιση που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο, με αφορμή τα 50α γενέθλιά της:

https://www.instagram.com/p/CAfcE3RpwPl/
https://www.instagram.com/p/CAfv_WcpIjx/
https://www.instagram.com/p/CAgQfPtpB9i/
SHARE