Κωστής Μαραβέγιας-Τόνια Σωτηροπούλου
@toniasotiropoulou
ΥΔΡΑ

H νύφη Τόνια Σωτηροπούλου στο πλευρό του πατέρα της -Νέες φωτό από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια


Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Υδρα.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Κάτω από άκρα μυστικότητα και με ελάχιστους φίλους στο πλευρό του το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Ύδρα.

Μέχρι και την τελευταία ημέρα του γάμου η είδηση κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό καθώς το ζευγάρι ήθελε να μοιραστεί αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του μόνο με την οικογένεια και τους κολλητούς του φίλους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας επέλεξαν την Ύδρα για να παντρευτούν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «Υδραία» και το γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής με κουμπάρους τον Γιάννη Ράπτη (από τους MIRO) και τον Γιώργο Μπουκουβάλα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια.

Μάλιστα, σε μία από αυτές την βλέπουμε στο πλευρό του πατέρα της να την συνοδεύει για να την παραδώσει στον γαμπρό.

«Λίγη αγάπη ακόμα. Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι, άστρα διάπυρα 🤍 Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έλαμπε μέσα στη νυφική δημιουργία με την υπογραφή των MIRO. Το νυφικό ήταν σε ίσια γραμμή, ενώ επέλεξε να βάλει τούλι και να πιάσει τα μαλλιά της ένα κομψό σινιόν.

Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε δίπλα του αγαπημένους του φίλους μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης, ο Νίκος Περάκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Κατρίνα Τσάνταλη και η Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν:

SHARE