Ρούλα Κορομηλά
Ρούλα Κορομηλά/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

H παιδική φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά, από διακοπές στη Ρόδο


Ρούλα Κορομηλά ανέτρεξε σε φωτογραφίες του παρελθόντος και δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Η παρουσιάστρια, η οποία καθιέρωσε την ψυχαγωγία στην ελληνική τηλεόραση και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και μοιράστηκε με τους θαυμαστές μια φωτογραφία της, όταν ήταν μικρό κορίτσι και είχε μακριά μαλλιά.

Η φωτογραφία ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς η Ρούλα Κορομηλά εδώ και πολλά χρόνια έχει καρέ τα μαλλιά της και είναι σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της. Στη φωτογραφία την βλέπουμε να έχει κάνει πλεξίδα τα μαλλιά της και να κάθεται σε μια καρέκλα.

Η παρουσιάστρια σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφία της: «Όταν ήμουνα μικρή η μαμά μου και ο μπαμπάς μου θεωρούσαν πως είμαι πολύ αδύνατη, και συνέχεια με μπούκωναν! Διακοπές οικογενειακές στη Ρόδο, εδώ, και δίπλα η τσάντα τροφοδοσίας! Βλέπετε πως την κοιτάω έτσι; 😂😂Πάλι μπουκωμένη μ έχουν».

Η Ρούλα Κορομηλά στην παιδική της ηλικία από διακοπές στη Ρόδο

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Αν και απέχει από την τηλεόραση εδώ και καιρό, ωστόσο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram.

SHARE