Πενέλοπε Κρουζ
Πενέλοπε Κρουζ/Φωτογραφία: Emirates
ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ

H Πενέλοπε Κρουζ είναι η brand ambassador της Emirates


H Πενέλοπε Κρουζ είναι η νέα global brand ambassador της αεροπορικής εταιρίας Emirates.

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά σποτ της Emirates και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της. Ο Richard Billington, Aντιπρόεδρος της Emirates, δήλωσε για την επιλογή της Πενέλοπε Κρουζ: «Η Emirates έχει να κάνει με την εμπειρία «Flying Better» (να ταξιδεύεις καλύτερα), όπου το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον ίδιο τον προορισμό. Μας ενδιαφέρει κάθε λεπτομέρεια της εμπειρίας με την Emirates και θέλαμε έναν πρεσβευτή της μάρκας που να αντικατοπτρίζει την εταιρία. Έπρεπε να είναι κάποιος αριστοκρατικός, κομψός και μοντέρνος, με παγκόσμια απήχηση. Η Πενέλοπε Κρουζ ήταν η τέλεια επιλογή που ταίριαζε ακριβώς σε αυτό που ψάχναμε».

Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν global ambassador της Emirates καθώς επίσης και η Τζένιφερ Ανιστον.

H Πενέλοπε Κρουζ είναι η brand ambassador της Emirates

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η πλέον η global brand ambassador της αεροπορικής εταιρίας Emirates. Στο κανάλι της Emirates στο Youtube έχουν κυκλοφορήσει πολλά βίντεο με την ηθοποιό να βρίσκεται μέσα στο αεροπλάνο και να διαφημίζει την άνεση του να ταξιδεύει κανείς με την αεροπορική εταιρίας της Emirates.

Φωτογραφία: Εmirates

Θυμίζουμε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε αποκαλύψει το 2021 πως είχε απορρίψει πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων για δουλειά μιας ημέρας, από γνωστή αεροπορική εταιρία. «Λοιπόν, ναι. Μου πρόσφεραν 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για διαφημιστικό μιας αεροπορικής εταιρείας. Αλλά το συζήτησα με την Αμάλ και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει», απάντησε, αναφερόμενος στη σύζυγό του.  

«Σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος, είναι αμφισβητήσιμη κάποιες φορές, οπότε σκέφτηκα “Αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει”», εξήγησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. 

Η 49χρονη Ισπανίδα ηθοποιός Penelope Cruz δήλωσε ενθουσιασμένη για την συνεργασία της με την Emirates. «Ταξίδευα πολύ συχνά με την Emirates για πολλά χρόνια και έχω κάνει πολλά ξεχωριστά ταξίδια μαζί της. Θυμηθείτε, το ταξίδι δεν έχει να κάνει μόνο με τον προορισμό, αλλά και με το πώς θα φτάσετε εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε τα βίντεο της Πενέλοπε Κρουζ:

SHARE