Ρούλα Κορομηλά
Ρούλα Κορομηλά/Φωτογραφία: ΝDP photo agency
FLASHBACK

H Ρούλα Κορομηλά με αγορέ μαλλί, τον Αύγουστο του 1990 -To σπάνιο κλικ από το παρελθόν


Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ένα πρόσωπο που άλλαξε τα δεδομένα στα show της ιδιωτικής τηλεόρασης, το οποίο αγάπησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ρούλα Κορομηλά ξεκίνησε από γραμματέας της ΕΡΤ κι έγινε μία «one woman show». Η Ρούλα Κορομηλά δεν ήταν απλά μόνο παρουσιάστρια, αλλά χόρευε, τραγουδούσε και έκανε σκετς. Είναι χωρίς αμφιβολία η παρουσιάστρια που καθιέρωσε την ψυχαγωγία στην ελληνική τηλεόραση.

Σημειώνουμε, τον Μάιο του 1991 βγήκε στον αέρα ο «Πρωινός Καφές» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, η μακροβιότερη πρωινή εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Η Κορομηλά έγινε σιγά σιγά η Ρούλα για τις Ελληνίδες τηλεθεάτριες και μαζί της μοιράζονταν τα πρωινά τους. Από τον καναπέ της πέρασαν τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Δίπλα της είχε ως συνεργάτες την Ελένη Πετρουλάκη, τη Σούζαν Άσμπυ, τον Στέφανο Χίο στα αθλητικά, τη Λίτσα Πατέρα που έφερε την αστρολογία στα ελληνικά σπίτια. Οι νοικοκυρές τα πρωινά τους μάθαιναν να μαγειρεύουν, να γυμνάζονται και τι ωροσκόπο είχαν.

Μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή και πιο συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 1990 είδαμε στο προφίλ του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, με την Ρούλα Κορομηλά να έχει αγορέ καστανό μαλλί και να φοράει ένα μαύρο φόρεμα με μακριά χρυσά σκουλαρίκια.

Η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Τηλεθεατής» και η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει το κλασικό καρέ ξανθό μαλλί, με το οποίο την έχουμε συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε εδώ:

SHARE