Η Σαρλότ Κασιράγκι
Η Σαρλότ Κασιράγκι/Φωτογραφία: Getty/Ideal images
ΣΑΡΛΟΤ ΚΑΣΙΡΑΓΚΙ

H Σαρλότ Κασιράγκι με τον σύζυγό της στο Φεστιβάλ των Καννών -Έφερε λάμψη και γοητεία στο κόκκινο χαλί


Η Σαρλότ Κασιράγκι, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με τον σύζυγό της, Ντιμίτρι Ρασάμ.

Η αυλαία του 76ου Φεστιβάλ Καννών άνοιξε χθες και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και οι αστέρες περπάτησαν υπέρλαμπροι, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Η Σαρλότ Κασιράγκι και ο σύζυγός της, Ντιμίτρι Ρασάμ, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για την προβολή της ταινίας «Jeanne du Barry» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Λουδοβίκου XV. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 16 Μαΐου στην ιστορική αίθουσα του Grand Theatre Lumiere, μετά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ των Καννών και την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε και στις γαλλικές αίθουσες.

H Σαρλότ Κασιράγκι με τον σύζυγό της στο Φεστιβάλ των Καννών -Έφερε λάμψη και γοητεία στο κόκκινο χαλί

H Σαρλότ Κασιράγκι με δημιουργία του οίκου Chanel τράβηξε τα βλέμματα στην έναρξη του φεστιβάλ των Καννών. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Ντιμίτρι Ρασάμ, ο οποίος φορούσε ένα κοστούμι που ταίριαζε χρωματικά με το φόρεμα της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την ταινία εποχής «Jeanne du Barry» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ. Μάλιστα η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στην υποκριτική μετά την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE