Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη
INSTAGRAM

H Σίλια Κριθαριώτη εύχεται στην αδελφή της χρόνια πολλά -Η φωτό της Λένιας στο Instagram


Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της μεγαλύτερης αδελφής της.

Η Λένια Κριθαριώτη έχει γενέθλια και η αδελφή της, Σίλια Κριθαριώτη θέλησε να της κάνει μια τρυφερή αφιέρωση μέσω του instagram.

«Στην καλύτερη αδελφή και φίλη του κόσμου» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προφίλ του οίκου Celia Kritharioti.

Η Σίλια Κριθαριώτη συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά highlights της πορείας της ως διεθνής σχεδιάστρια. Αυτή τη φορά όμως θέλησε να μοιραστεί κάτι πιο προσωπικό και να μας ενημερώσει ότι η αγαπημένη της αδελφή έχει γενέθλια.

Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, η Λένια Κριθαριώτη μοιάζει αρκετά με την αδελφή της. Συμφωνείτε;

Δείτε εδώ τη φωτογραφία της:

Εκτός από μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και ταλαντούχα σχεδιάστρια, η Σίλια Κριθαριώτη αποτελεί και περήφανη μαμά. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά και τον γιο της, Παναγιώτη, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.

Η Σίλια Κριθαριώτη μεγάλωσε μέσα στη μόδα, σπούδασε οικονομικά και έχει επίσης έναν αδελφό τον Νίκο Κριθαριώτη, πρώην σύζυγο της Βίκυς Καγιά.

SHARE