Σοφία Βεργκάρα
Σοφία Βεργκάρα/Φωτογραφία: ΑP images
ΣΟΦΙΑ ΒΕΡΓΚΑΡΑ

H Σοφία Βεργκάρα σε ηλικία 14 ετών -Η φωτογραφία από τα '80s που ενθουσίασε τους φανς


Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Σοφία Βεργκάρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και μοιράστηκε με τους 28.2 εκατομμύρια followers της μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν έφηβη.

Η Σοφία Βεργκάρα μεγάλωσε στο Barranquilla της Κολομβίας. Η φωτογραφία της από τα '80s σε ηλικία 14 ετών ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη μεξικανική σαπουνόπερα «Acapulco, Cuerpo y Alma» του 1995. Είχε βέβαια προηγηθεί η διαφήμιση της Pepsi που έκανε σε ηλικία 17 ετών όπου μεταδόθηκε ευρέως στην Λατινική Αμερική. Αυτό όμως που έμελλε να την κάνει διάσημη στη χώρα της ήταν όταν παρουσίαζε την ταξιδιωτική εκπομπή «Fuera De Serie» από το 1995 μέχρι το 1998 για τις ανάγκες της οποίας ήταν υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με μπικίνι επιδεικνύοντας το περίφημο μπούστο της.

Την ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ περπατούσε σε μια παραλία της Κολομβίας και άμεσα της παρουσιάστηκαν προτάσεις για μόντελινγκ και δουλειά στην τηλεόραση. Η ηθοποιός έχει φυσικά ξανθά μαλλιά, παρόλο που σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τής έχει ζητηθεί πολλές φορές να τα βάψει καστανά για να μοιάζει περισσότερο με το στερεότυπο της Ισπανίδας.

H Σοφία Βεργκάρα σε ηλικία 14 ετών -Η φωτογραφία από τα '80s που ενθουσίασε τους φανς

Τα νεανικά της χρόνια της στην Κολομβία θυμήθηκε η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα. Στη φωτογραφία από το 1986 την βλέπουμε σε ηλικία 14 ετών να φοράει κόκκινο κραγιόν και να έχει μακριά χρυσά σκουλαρίκια.

SHARE