Η Σοφία Καρβέλα με μαύρο τοπ και λευκό παντελόνι
#ChallengeAccepted/ Φωτογραφία: Instagram/ Sofia Karvela
12|08|2022 10:03
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ

H Σοφία Καρβέλα με τον πατέρα της, Νίκο Καρβέλα ποζάρουν σαν fashion icons


H Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπα πατέρα και κόρης στο Instagram που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους για πολλούς λόγους.

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου δραστηριοποιείται και έχει το δικό της brand Wknd Nation, ωστόσο το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές ημέρες στην Ελλάδα.

Η Σοφία Καρβέλα διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, είδαμε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ίδια με τον πατέρα της, τον Νίκο Καρβέλα. Σπάνια βλέπουμε κοινές φωτογραφίες τους και αυτό είναι κάτι που έκανε τους διαδικτυακούς φίλους να ενθουσιαστούν.

Η Σοφία Καρβέλα φορά ένα πλεκτό φόρεμα σε nude απόχρωση ενώ ο πατέρας της, Νίκος Καρβέλας με total black look και βαμμένα νύχια τράβηξε τα βλέμματα πάνω του για το αξεσουάρ που επέλεξε.

Κράτησε μια μαύρη δερμάτινη μικρή τσάντα Celine με ασημί αλυσίδα, με την ίδια τη Σοφία Καρβέλα να γράφει στη λεζάντα «daddy has taste»

Δείτε τη φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα και του Νίκου Καρβέλα

SHARE