Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό
Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό/Φωτογραφία: AP images
ROYAL NEWS

H πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έγινε για πρώτη φορά γιαγιά


Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό απέκτησε το πρώτο της εγγόνι και την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έγινε για πρώτη φορά γιαγιά καθώς ο 30χρονος γιος της, Λουί Ντουκρουέ, απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύζυγο του, Μαρί Σεβαλιέ.

Όπως είχε γίνει γνωστό το ζευγάρι περίμενε κορίτσι και την αποκάλυψη της γέννας έκανε ο πρίγκιπας Αλβέρτος στις 4 Απριλίου. «Ο ανιψιός μου και η σύζυγός του είχαν την χαρά να γίνουν γονείς ενός μικρού κοριτσιού» σημείωσε χαρακτηριστικά όταν ανέβηκε στη σκηνή του Auditorium Rainier III.

Ο Λουί Ντοκρουέ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Στεφανί και του πρώην συζύγου της Ντανιέλ Ντουκρουέ. Γνώρισε τη Μαρί στις Κάννες ενώ ήταν συμφοιτητές σε κολέγιο. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 στον ίδιο καθεδρικό ναό που έγινε ο θρυλικός γάμος της Γκρέις Κέλι, της γιαγιάς του Λουί με τον πρίγκιπα Ρενιέ το 1956 σύμφωνα με το tatler.

H πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έγινε για πρώτη φορά γιαγιά -Απέκτησε το πρώτο της εγγόνι

Ο Λουί Ντουκρουέ είναι ο 30χρονος γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, της νεότερης κόρης του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι.

Η πριγκίπισσα Στεφανί απέκτησε τρία παιδιά από δύο διαφορετικούς συντρόφους, την Πολίν και τον Λουί, από τον σύζυγό της Ντανιέλ Ντουκρουέ και την Καμίλ Γκοτλιέ από τον σωματοφύλακά της.

Φωτογραφία: ΑP images

Ο Λουί Ντουκρουέ ανακοίνωσε πως περιμένει κορίτσι τον περασμένο Δεκέμβριο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram όπου πόζαρε με την σύζυγό του κρατώντας ροζ μπαλόνια.

SHARE