Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια/Φωτογραφία: instagram
ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

H Ζέτα Μακρυπούλια με barbiecore look στην πρεμιέρα του Rouk Zouk


Το «Rouk Zouk» επέστρεψε για έβδομη χρονιά με την Ζέτα Μακρυπούλια να είναι ντυμένη στα ροζ στην πρεμιέρα της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα barbiecore look με ροζ κοστούμι της σχεδιάστριας Βικτόρια Μπέκαμ και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Φανερά μαυρισμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές και σούπερ ανανεωμένη, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν μια κούκλα.

Το καλοκαίρι ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η σεζόν του ροζ, με το Barbiecore να έχει γίνει κυριολεκτικά η viral τάση που ξετρέλανε τα fashion girls ανά τον κόσμο. H Ζέτα Μακρυπούλια ενέδωσε στην μεγάλη τάση της μόδας και επέλεξε ένα ροζ κοστούμι της Βικτόρια Μπεκαμ, το οποίο συνδύασε με ένα crop top.

H Ζέτα Μακρυπούλια με barbiecore look στην πρεμιέρα του Rouk Zouk

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», μαυρισμένη και φανερά ανανεωμένη, για την πρώτη εκπομπή της σεζόν, επέλεξε μία από τις πιο hot τάσεις της τελευταίας περιόδου, το Barbiecore.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά με ένα κομψό bun updo με αφέλειες, ενώ τα χείλη της ήταν βαμμένα με ένα ζουμερό ροζ κραγιόν.

«Το Rouk Zouk επιστρέφει για έβδομη χρονιά και έχουμε ιδιαίτερη χαρά γι αυτό, παρόλα αυτά όμως οφείλω να ομολογήσω πως αυτή είναι η πιο αμήχανη πρεμιέρα που έκανα ποτέ, σε σχέση με όλα αυτά που έχουν συμβεί γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν γράφαμε αυτή την έναρξη δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που μας κρατούν μουδιασμένους & μονίμως αντιμέτωπους με τρομερά δυσάρεστα γεγονότα. Με μόνη ευχή, καθώς δεν υπάρχει επιλογή, να είμαστε ενωμένοι και μαζί σε όλο αυτό που μας συμβαίνει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή παρέα τα μεσημέρια σας» σημείωσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram.

SHARE