Η Ζέτα Μακρυπούλια με φόρεμα της Ρούλας Ρέβη
Η Ζέτα Μακρυπούλια με φόρεμα της Ρούλας Ρέβη/Φωτογραφία: roula.revi/instagram
SOUL RULES

H Ζέτα Μακρυπούλια με φόρεμα της Ρούλας Ρέβη -Το έβαλε ανάποδα, αλλά και πάλι είναι κούκλα


Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια, όπου φοράει ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα.

Η ταλαντούχα φωτογράφος έχει φτιάξει δικό της brand ρούχων, τα Soul Rules, και η στενή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια την υποστηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που φωτογραφήθηκαν μαζί με την Ευγενία Σαμαρά και τον Αποστόλη Τότσικα με ρούχα από την συλλογή της για να τα διαφημίσουν στον κόσμο.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο καλοκαιρινό φόρεμα της Ρούλας Ρέβη, αλλά όπως μάθαμε μέσα από το Instagram, η ηθοποιός δεν αντιλήφθηκε ότι το έβαλε ανάποδα.

Η Ρούλα Ρέβη σημείωσε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας: «Οταν έχεις φίλη τη Ζέτα Μακρυπούλια και μπορεί να φοράει τα ρούχα μας όπως θέλει! Το heart φόρεμα από τα Soul Rules φορεμένο από το κορίτσι μου το πίσω μπρος!!!!! Μμμμμμ πολύ καλή ιδέα». 

Η Ζέτα Μακρυπούλια διαβάζοντας το σχόλιο της φωτογράφου απάντησε: «Δεν το κατάλαβα ότι είναι ανάποδα😂😂😂 φοριέται υπέροχα κι έτσι!!!».

Οπως και να έχει, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πολύ όμορφη μέσα στο καλοκαιρινό αέρινο φόρεμά της και πολλοί followers της συμφώνησαν μαζί μας.

SHARE