Φωτογραφία: Intimissimi, Instagram/@leniklum
Φωτογραφία: Intimissimi , Instagram/@leniklum
11|10|2022 08:57
SHARE
ΧΑΙΝΤΙ ΚΛΟΥΜ

Η Χάιντι Κλουμ και η 18χρονη κόρης της, Λένι, με εσώρουχα Intimissimi στη νέα καμπάνια τους


Η 18χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, ακολουθεί τον δρόμο της μητέρας της με μεγάλη επιτυχία.

Η 18χρονη Λένι Κλουμ, κόρη της Χάιντι Κλουμ και του Φλάβιο Μπριατόρε ακολουθεί την καριέρα της μητέρας της και αυτή τη φορά πόζαραν μαζί για χάρη του brand Intimissimi.

Φορώντας τα δαντελωτά εσώρουχα της συλλογής, αγκαλιάζονται για χάρη του φωτογραφικού φακού ενώ σε βίντεο της καμπάνιας φαίνονται να απολαμβάνουν την επαγγελματική συνύπαρξή τους.

Η φωτογράφιση αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη που βλέπουμε τη Λένι Κλουμ με τη μητέρα της καθώς έκανε το πρώτο της εξώφυλλο μαζί της στην γερμανική Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου του 2021.

Φυσικά, η μικρή διάδοχος δεν έχει μείνει μόνο σε αυτό με το ντεμπούτο της στην πασαρέλα να γίνεται πέρυσι. Η νεαρή καλλονή άνοιξε την εβδομάδα μόδας του Βερολίνου εντυπωσιάζοντας κάθε παρευρισκόμενο και μη.

Φωτογραφία: Intimissimi, Instagram/@leniklum

Όπως έγραψε και η Χάιντι Κλουμ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μέσα από την καμπάνια των Intimissimi γιορτάζουν τις γυναίκες καθώς και την αγάπη και την υποστήριξη μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της.

Φωτογραφία: Intimissimi, Instagram/@leniklum

Όσο για τα σετ εσωρούχων που φόρεσαν, κομψά και σικάτα, με δαντελωτές λεπτομέρειες αγκαλιάζουν το σώμα και δίνουν αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα που τα φορά.

Δείτε τη Χάιντι Κλούμ με την κόρη της Λένι στην νέα καμπάνια εσωρούχων

SHARE