Φωτογραφία: Instagram/@ heidiklum
Φωτογραφία: Instagram/@ heidiklum
17|02|2023 12:17
SHARE
ΧΑΙΝΤΙ ΚΛΟΥΜ

H Χάιντι Κλουμ αλά Ρακέλ Γουελς, με το εμβληματικό «προϊστορικό» μπικίνι, 20 χρόνια πριν


Η Χάιντι Κλουμ ενθουσίασε τους followers της με μια φωτογραφία φορώντας ένα… προϊστορικό μπικίνι.

Η 49χρονη καλλονή σημειώνει μια καριέρα 30 ετών στο μόντελινγκ, όπως φαίνεται όμως δεν έχει χάσει ούτε λίγη από τη λάμψη της, αντιθέτως, είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ, με ένα καλλίγραμμο σώμα και απέραντη γοητεία.

Η Χάιντι Κλουμ, η οποία πολλές φορές έχει δημοσιεύσει σέξι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram, έκανε μια δημοσίευση στην οποία ποζάρει αλά Ρακέλ Γουέλς, με ένα μπικίνι άλλης εποχής.

H Χάιντι Κλουμ ποζάρει αλά Ρακέλ Γουελς με προϊστορικό μπικίνι

Η Χάιντι Κλουμ, διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και πολλές φορές ενθουσιάζει το φανατικό της κοινό με όσα δημοσιεύει.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την ανακοίνωση του θανάτου της Ρακέλ Γουέλς, η Χάιντι Κλουμ αποτίει φόρο τιμής στο απόλυτο sex symbol αντιγράφοντας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την ταινία «Ένα Εκατομμύριο Χρόνια π.Χ»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χάιντι Κλουμ είναι από το 2002 όπου πόζαρε για το περιοδικό GQ στον φακό του Mark Seliger.

Το «Ένα Εκατομμύριο Χρόνια π.Χ» ήταν ένα σχετικά κακογυρισμένο B-movie του 1966, που λάμβανε χώρα στην προϊστορική εποχή. Η εικόνα της Γουέλς με σκισμένο δερμάτινο «προϊστορικό» μπικίνι που κυκλοφόρησε πριν την πρεμιέρα της ταινίας, σημάδεψε ανεπανόρθωτα την κουλτούρα των sixties και μετατράπηκε πάραυτα σε σύμβολο: Έφηβοι και φοιτητές από όλο τον κόσμο προμηθεύτηκαν την εικόνα σε απόκομμα ή αφίσα, και στόλισαν τα δωμάτιά τους μετατρέποντάς την σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωτογραφίες της δεκαετίας -και καθιερώνοντας την Γουέλς ως το απόλυτο sex σύμβολο της εποχής.

SHARE