Η Χάλι Μπέρι με κοτσίδα στα μαλλιά έχει νέα σχέση
H Χάλι Μπέρι/ Φωτογραφία: AP Images
18|09|2020 10:17
SHARE
HAPPY COUPLE

Νέος έρωτας για τη Χάλι Μπέρι -Η αποκάλυψη έγινε με μια φωτογραφία στο Instagram


Η Χάλι Μπέρι ανακοίνωσε επίσημα ότι διατηρεί δεσμό με τον τραγουδιστή Βαν Χαντ με μια φωτογραφία στο Instagram.

Πριν από λίγο καιρό, η Χάλι Μπέρι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου αποκάλυψε στους followers της ότι έχει βρει έναν νέο έρωτα στη ζωή της.

Στην ανάρτηση της βλέπαμε τα πόδια της μπερδεμένα με αυτά ενός άνδρα, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το ποιος ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καρδιά της.

Και ύστερα από λίγο καιρό δημοσίευσε μια παρόμοια φωτογραφία, με τους followers της να προσπαθούν να μαντέψουν ποιος ήταν ο mystery man.

https://www.instagram.com/p/CC2E_qTDX2b/

Ύστερα, λοιπόν, από πολλές υποθέσεις, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης, την οποία έκανε η ίδια η Χάλι Μπέρι, μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά ένα t-shirt με το όνομα του νέου της αγαπημένου, γράφοντας στη λεζάντα «Τώρα ξέρετε» με μια καρδούλα, αλλά και το emoji ενός ποδιού, που παραπέμπει στις αινιγματικές φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CFP6uTmpL-y/

Ο λόγος, λοιπόν, για το Βαν Χαντ, τον 50χρονο βραβευμένο με Grammy R&B καλλιτέχνη, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στο είδος του. Μάλιστα, στα τέλη του Αυγούστου, ο Βαν Χαντ είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου να δέχεται ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο από τη Χάλι Μπέρι.

https://www.instagram.com/p/CEgTfYfBlXJ/
https://www.instagram.com/p/CEVsUrqB6K5/
https://www.instagram.com/p/CBmP-gfl2cq/

Η Χάλι Μπέρι έχει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της, τη 12χρονη Νάλα, την οποία απέκτησε με τον Γκάμπριελ Όμπρι, και τον 6χρονο Μασέο, από τον γάμο της με τον Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

SHARE