Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Λίνα Πρίντζου-Βασίλης Χαραλαμπόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
01|12|2022 10:58
SHARE
CHRISTMAS MOOD

Το ατμοσφαιρικό σαλόνι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο


Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου στόλισαν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τους διαδικτυακούς φίλους τους να ενθουσιάζονται.

Πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που έχουν ήδη ξεκινήσει με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τους περισσότερους από αυτούς να ενθουσιάζουν το διαδικτυακό κοινό με τα υπέροχα έλατα και τις μοναδικές διακοσμητικές πινελιές.

Μέσα σε εκείνους που έχουν ήδη μπει σε Christmas mood πλέον βρίσκονται και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη Λίνα Πρίντζου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού στόλισε ένα υπέροχο, τεράστιο χριστουγεννιάτικο έλατο, με πολλά κόκκινα στολίδια και λαμπάκια.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φωτογράφησε το εντυπωσιακό δέντρο του σπιτιού τους και με μια ανάρτηση σε Instagram story έκανε γνωστό στους θαυμαστές του πως στόλισε με τη Λίνα Πρίντζου.

Η γωνιά του σπιτιού τους τώρα πλημμύρησε με χριστουγεννιάτικο φως και όπως φαίνεται από το φωτογραφικό στιγμιότυπο, και ο αγαπημένος τους τετράποδος φίλος απολαμβάνει τα φώτα του δέντρου τους.

Φωτογραφία: Instagram/@charalampopoulos_vasilis
SHARE