Χάρις Αλεξίου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
20|06|2022 11:38
SHARE
FATHER'S DAY

Χάρις Αλεξίου: Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της -Πόσο του μοιάζει


Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε μια φωτογραφία του δικού της, ο οποίος έφυγε νέος από τη ζωή.

Η Χάρις Αλεξίου συγκίνησε τους χιλιάδες followers της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος πέθανε 35 ετών. Το ασπρόμαυρο πορτρέτο δείχνει έναν καλοντυμένο άντρα, με καπέλο και ντύσιμο της εποχής. Πολλοί fans της κορυφαίας ερμηνεύτριας έσπευσαν να τονίσουν ότι μοιάζει πολύ στον πατέρα της.

Σε μια συνέντευξη τύπου πριν από μερικά χρόνια, η Χάρις Αλεξίου αναφέρθηκε στον πατέρα της και το γεγονός ότι μεγάλωσε με την απουσία του. «Τα πιο πολλά τραγούδια που γράφουμε είναι για τη μάνα. Ο πατέρας μου απουσίαζε από τα τραγούδια μου, γιατί δεν μεγάλωσα μαζί του. Πέθανε 35 χρονών παιδί. Μεγάλωσα με την μητέρα μου. Κάποια στιγμή, ''εμφανίζεται΄΄ η απουσία και μετράει αυτή απουσία!».

Σε συνέντευξή της στη Real Life είπε για τον πατέρα της: «Είναι αυτός που μου έλειψε περισσότερο. Ο Θανάσης Ρουπάκας. Όλοι βάζουμε τη μάνα από όλους, αλλά μεγάλη πια κατάλαβα πως η απουσία του πατέρα μου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Τον “έψαξα” στους άνδρες μου, τον έβαλα στον χαρακτήρα μου και εν τέλει του έδωσα -πιστεύω- τη θέση που του αξίζει. Ήταν μόλις 35 χρόνων όταν πέθανε και αυτό δεν μπόρεσα να το συγχωρήσω. Τον ήθελα κοντά μου στα δύσκολα, αν με υπερασπιστεί να γίνω η κοκόνα του, να του θυμώσω και να τον λατρεύω. Τώρα θέλω να γράψω τη λέξη πατέρας μόνο με κεφαλαία».

Δείτε παρακάτω τον πατέρα της Χάρις Αλεξίου:

SHARE