Χάρης Βαρθακούρης-Γιάννης Πάριος
Χάρης Βαρθακούρης-Γιάννης Πάριος/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Γενέθλια για τον Γιάννη Πάριο: Οι ευχές και οι φωτογραφίες με τους γιους του


Ο Γιάννης Πάριος είχε χθες τα γενέθλιά του και δέχτηκε ευχές από φίλους και συνεργάτες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος γίνεται 75 ετών, δέχτηκε επίσης τις ευχές από τους γιους του. Πρώτος, ο Χάρης Βαρθακούρης του ευχήθηκε χρόνια πολλά με έναν ξεχωριστό τρόπο. Δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τους «5 Βαρθακούρηδες». 

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, μία σπάνια φωτογραφία, όπου ποζάρει μαζί με τα αδέλφια του και τον αγαπημένο του πατέρα. Ο τραγουδιστής και νυν παρουσιαστής, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στον πατέρα του αλλά και στις γυναίκες που χθες γιόρταζαν.

«Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας.

Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του! Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.

Επίσης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ:

Με την σειρά του, ο Μιχαήλ-Άγγελος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα του και τον αδελφό του, κρατώντας την γενέθλια τούρτα.

«Χρόνια πολλά πατέρα μας. Χρόνια πολλά στο παιδί από την Πάρο» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία απέκτησε τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

SHARE