Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος
Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος / Φωτογραφία: NDP Photo Agency
14|02|2020 14:40
SHARE
WEDDING ANNIVERSARY

Η επέτειος της «Κανέλας» και του «Τρελαντώνη» -Η φωτό του 1994 από τον γάμο των Χάρη Γρηγορόπουλου και Φωτεινής Ντεμίρη


Μπορεί στο «Καφέ της Χαράς» να υποδύεται την «Κανέλα», τη σύζυγο του φούρναρη Λευτέρη, στην πραγματική ζωή ωστόσο, η Φωτεινή Ντεμίρη είναι παντρεμένη με τον «Τρελαντώνη», τον οποίο υποδύεται ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Στις 14 Φεβρουαρίου του 1994, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη αντάλλαζαν όρκους αιώνιας αγάπης, ενώπιον Θεού και ανθρώπου. Fast forward 26 χρόνια μετά, οι δυο ηθοποιοί συνεχίζουν να είναι πολύ αγαπημένοι και σήμερα γιορτάζουν την επέτειό τους.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο τους, όπου τον βλέπουμε με το γαμπριάτικο κοστούμι του και τη Φωτεινή Ντεμίρη με το υπέροχο νυφικό της με δαντέλα.

Τα μαλλιά της είναι φτιαγμένα σύμφωνα με τη μόδα της εποχής, ενώ παρατηρούμε και το βέλο να πέφτει στο πίσω μέρος του hairstyle της. Στη λεζάντα, ο Έλληνας ηθοποιός έχει γράψει μόνο την ημερομηνία του γάμου τους.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, μια κόρη κι έναν γιο. Γνωστός για το χιούμορ του, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά του Κου-Κου», είπε αστειευόμενος ότι πάντα ήθελε τη σύζυγό του να είναι περισσότερο πετυχημένη από εκείνον, ώστε να φέρνει περισσότερα χρήματα στο σπίτι και να μην έχει ο ίδιος το άγχος!

SHARE