Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος
Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
A BABY IS HERE

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έγιναν ξανά γονείς -Κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη


Ο Χάρης Χριστοπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Το ζευγάρι απέκτησε γιο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η εγκυμοσύνη της make up artist, Ανίτα Μπραντ, έμεινε κρυφή για 9 μήνες. Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξήγησε τους λόγους που δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν την δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του.

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια» σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αγαπημένο ζευγάρι.

Η Ανίτα Μπραντ γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν πολύ συγκινημένος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή για τον ερχομό του δεύτερου γιου του. «Είμαι τρισευτυχισμένος. Το κρατήσαμε κρυφό γιατί μια εγκυμοσύνη δεν είναι έυκολο πράγμα και έχουμε περάσει διάφορα. Μετά από κάποια θεματάκια προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε. Ευχαριστούμε τον Θεό που όλα πήγαν σωστά. Και τον μαιευτήρα μας, Στέφανο Χανδακά» σημείωσε ο γνωστός φωτογράφος.

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ έγιναν ξανά γονείς -Κράτησαν κρυφή την εγκυμοσύνη

«Κάναμε ένα καταπληκτικό αγόρι», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή «Happy Day» η οποία δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Όσο για το σε ποιον μοιάζει το μωρό, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε ότι έχει τις «ματάρες και τις χειλάρες της μάνας του».

SHARE